Oplossingen

 • Precisiewegingen optimaliseren

  PENKO Solutions banner

  Gewichtsbeheersing is essentieel voor de procesindustrie. Elke molecuul heeft namelijk zijn eigen intrinsiek gewicht. Een nauwkeurig gewicht betekent dat je precies weet hoeveel product/materiaal je bedrijf binnenkomt, dat de exacte voorraadniveaus te allen tijde bekend zijn, hoe je mengsels zijn samengesteld en hoeveel er verwerkt, verpakt en afgeleverd wordt. PENKO levert instrumentatie met software die speciaal is ontwikkeld voor de industrie, zodat je weet wat er in je bedrijf gebeurt en – indien nodig – je gemakkelijk je planning kunt bijwerken, wijzigen en/of controleren en je productie kunt monitoren. Dit maakt het volgen een koud kunstje.
  End User Solutions

  Oplossingen voor eindgebruikers

  Bij PENKO bieden we de complete oplossing voor een
  efficiënte en effectieve werking van jouw machine.
  Onze snelle en precieze gereedschappen garanderen tijdsbesparing en minimaliseren afval, wat op zijn
  beurt jouw productiekosten verlaagt. Of het nu gaat om
  Vullen en Verpakken of Continu Wegen,
  de oplossingen van PENKO zijn gebruiksvriendelijk,
  betrouwbaar en accuraat.

  Lees Meer →

  Machine Automation

  Oplossingen voor Machineautomatisering

  PENKO biedt hoogwaardige, kostenbesparende oplossingen voor machineautomatisering, waaronder kant-en-klare of op maat gemaakte producten die specifiek voor jouw behoeften kunnen worden gecreëerd. Onze gecertificeerde elektronica is speciaal ontwikkeld met PENKO's meer dan 45 jaar expertise in de branche. We leveren snel een compleet systeem zonder te hoeven wachten op externe partijen, waardoor je tijd en geld bespaart en de beste service krijgt.

  Lees Meer →  Factory Automation Product Line

  Oplossingen voor Fabrieksautomatisering

  PENKO's geavanceerde oplossingen voor fabrieksautomatisering zijn ontworpen om industriële processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Onze productreeks is op maat gemaakt om jouw bedrijf aanzienlijk te verbeteren door kosten te verlagen, de kwaliteit van producten te verhogen en de algehele veiligheid op de werkvloer te versterken.

  Lees Meer →

  Retrofit Solutions

  Retrofit Oplossingen

  PENKO's geavanceerde oplossingen voor fabrieksautomatisering zijn ontworpen om industriële processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Onze productreeks is op maat gemaakt om uw bedrijf te verbeteren door kosten te verlagen, de kwaliteit van producten te verhogen en de algehele veiligheid op de werkvloer te versterken.

  Lees Meer →