Software

 • Pi Mach II

  Pi Mach II is een gratis programma voor het configureren, monitoren en klant specifiek programmeren van PENKO besturingen. Beschikbare onderdelen zijn de firmware manager, manage tool voor alle parameters, oscilloscoop functie om de filters optimaal te kunnen bepalen en een visualisatie tool voor de FLEX en FLEX2100 series. Inclusief USB drivers.

  Ondersteunende pakketten

  Download Software


  PENKO USB Drivers

  USB drivers voor de PENKO FLEX series, FLEX2100 series, 1020 series, SGM700/800 series and RIO/RIA700 series.  

  Communicatie software
  Download Drivers 


  Job Manager XE

  Aanvullende software op PI voor versie beheer van klant specifiek geprogrammeerde projecten in PI.

  Ondersteunende pakketten

  Download Software


  PDI Client

  PDI Client is een voor meerdere besturingssystemen geschikt gratis programma voor eenvoudige monitoring en configuratie van PENKO instrumenten. PDI Client is bedoeld voor de PENKO FLEX series, FLEX2100 series, 1020 series, SGM700/800 series en RIO/RIA700 series. Alleen USB communicatie wordt ondersteund. Minimale eis voor Java omgeving is versie 1.8.0. Inclusief installatie handleiding en USB drivers.

  Ondersteunende pakketten

  Download Software

  DataReporter

  Visual Basics software die het mogelijk maakt gegevens vanuit een PENKO besturing over te dragen aan een personal computer met Microsoft ® office Windows programma’s zoals Word en Excel.  

  Verzamelen van weeg-/doseerinformatie

  Download Leaflet


  E-Merk

  Aanvullende software voor een PENKO besturing die de statistiek samenstelt van de resultaten gedurende een zekere tijd of een aantal verpakkingen met de mogelijkheid deze gegevens te printen als een volledig E-merk protocol, een en ander zoals vereist voor handelsverpakkingen ≤ 10 kg. 

  Registratie van vulgegevens van voorverpakkingen (e-teken)

  Download leaflet


  BCS management informatie systeem

  U wilt de processen in uw bedrijf beheersen: vanaf de binnenkomende goederen via de interne opslag, uw voorbewerking, de meng-, doseer- en kookprocessen, de kwaliteitscontrole en het verpakken tot en met de verzending van uw gerede producten. De verschillende productie opdrachten kunt u centraal ingeven en bewaken. Tijdens uw processen wordt alle gewichtsinformatie voor u verzameld en overzichtelijk gepresenteerd. Zo heeft u uw planning volledig in de hand, voorkomt u foute mengsels en weet u precies wat overal gebeurd.

  BCS management informatie systeem

  Download leaflet