Software

 • Pi Mach II

  Pi Mach II is gratis ondersteunings- en configuratiesoftware voor gebruik met de PENKO-reeks indicatoren en controllers. Naast configuratie, back-up en firmware-updates, biedt de Pi Mach II-software een Scope voor het opnemen en evalueren van outputgegevens, inclusief outputgolfvormen van rekstrookjes.


  Download the User Manual

  Get Manual  Cloud oplossingen

  De cloudoplossingen van PENKO zijn laagdrempelige oplossingen voor het uploaden van uw data naar een gezamenlijk toegankelijk platform. Met onze producten heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens.


  Learn more about Cloud Solutions

  Lees Meer  DataReporter

  Visual Basics software die het mogelijk maakt gegevens vanuit een PENKO besturing over te dragen aan een personal computer met Microsoft ® office Windows programma’s zoals Word en Excel.    Verzamelen van weeg-/doseerinformatie

  Download Leaflet


  E-Merk

  Aanvullende software voor een PENKO besturing die de statistiek samenstelt van de resultaten gedurende een zekere tijd of een aantal verpakkingen met de mogelijkheid deze gegevens te printen als een volledig E-merk protocol, een en ander zoals vereist voor handelsverpakkingen ≤ 10 kg.   Registratie van vulgegevens van voorverpakkingen (e-teken)

  Download leaflet

  Go to controllers                            Go to solutions