About PENKO

 • Penko Ede Headquarters


  PENKO Engineering B.V. heeft meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van complete fabrieksautomatisering en systeemintegratie. Specifiek voor de procesindustrie hebben wij slimme, op maat gemaakte oplossingen. Onze geavanceerde automatiseringsmogelijkheden stellen ons in staat om productieapparatuur efficiënt te verbinden met de bedrijfssystemen van fabrieken over de hele wereld. De precisie-automatiseringssystemen van PENKO leveren intelligente gegevens voor alle productie processen in uw bedrijf.

  Onze producten zijn op maat gemaakt om precies en betrouwbaar afgestemd te zijn op de eisen van een project. Wij kunnen een volledig automatiseringsproject voor u verzorgen, van advies tot projectbeheer tot de volledige controle van bedrijfsprocessensystemen. Met onze expertise staan wij onze klanten bij in alle fasen van hun project, inclusief de after-sales training, service, ondersteuning en systeemupgrades indien nodig.

  Hoewel wij bij PENKO totaal oplossingen voor de industriële automatisering bieden, werken wij ook nauw samen met OEM's, machinebouwers en systeemintegratoren die aan de procesindustrie leveren. Voor hen bieden wij een breed gamma aan componenten en producten voor integratie in geautomatiseerde machines en weeg- en doseringstoepassingen. Onze klanten bevinden zich onder andere in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische, de verpakkings-, de beton-, de dierenvoedings-, de chemische en de petrochemische industrie.

  PENKO Engineering B.V. heeft haar hoofdkantoor in Ede en maakt deel uit van de wereldwijde ETC Groep. Ons bedrijf wordt in veel belangrijke industrielanden vertegenwoordigd door een wereldwijd netwerk van distributeurs en agenten dat volledig wordt ondersteund door onze eigen verkoop- en serviceteams.

  PENKO is ISO 9001-gecertificeerd, voldoet aan internationale kwaliteitsnormen en is in staat om consequent te voldoen aan de eisen van klanten en regelgevende instanties.


  Onze Missie

  Penko is gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde producten en processen met als doel het leveren van de beste productieresultaten voor onze klanten in de industriesector. Sinds 1977 creëeren wij met onze automatiseringsexpertise efficiëntere en duurzamere productieprocessen, welke bijdragen aan het succesvoller maken van de ondernemingen van onze klanten.