Werken bij PENKO

 • Kom bij ons toegewijde Team

  Werken bij PENKO biedt u de mogelijkheid om uw ervaring in de weeg en doseerbranche, techniek, productie of verkoop tot ontplooiing te brengen in een snelle en creatieve omgeving. Wij leggen ons toe op het voortdurend verfijnen en verbeteren van alle aspecten van PENKO, waarbij we voldoen aan de hoogste professionele standaarden wat maakt dat PENKO de beste plek is om te werken.

 • career

  De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. PENKO is zo een leerbedrijf. Elke vier jaar wordt PENKO beoordeeld of zij nog aan de voorwaarden van het Regelement erkenning leerbedrijven SBB voldoen. Regelmatig nodigt PENKO jonge studenten uit op het gebied van Techniek, R&D en Account Management voor een  goede praktijkopleiding, met uitzicht op een baan.


  Vacatures

  Dank u voor uw getoonde interesse in het werken bij PENKO Engineering B.V.   


  Heb je interesse om voor PENKO te werken, maar zie je geen functie die op dit moment bij jou past?

  Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde softwareontwikkelaars en andere technische functies. Klik hier om je CV in te dienen voor toekomstige bij jou passende vacatures.


  Elektrische mechanische assembleur
  Field Service Engineer

 • Jobs2

 • Solliciteren naar een functie 

  Als u graag in aanmerking wilt komen voor een van deze functies, klik dan op de onderstaande link om ons te mailen. Vermeld uw curriculum vitae, inclusief details over uw kwalificaties en salaris geschiedenis.

  Of stuur gewoon een e-mail

  Sollicitatie