Stagiair ondersteuning Technisch Support

(3-4 months)

 • Lokatie: PENKO Ede

  Afdeling: Technische Dienst

  Functie:  Stagiair assistent ondersteuning Technisch Support 

  Beschrijving:

  De stagiair Technical Support Assistant dient in eerste instantie de vereiste opleiding en de functiegerichte training te volgen en af te ronden. Tegelijk krijgt de stagiair een aantal basisverantwoordelijkheden en -taken die hij/zij moet volbrengen onder rechtstreeks toezicht van een hogere leidinggevende of mentor. 

                                                                           

  Voornaamste verantwoordelijkheden: 

  In het kader van zijn functie zal de stagiair werken aan een intern leer- en ontwikkelingsproject om inzicht te krijgen in de technische specificaties voor draadloze toepassingen, met name voor viskwekerijen. De taken van dit project zijn onder meer: onderzoek doen op internet, apparatuur instellen en ruwe ideeën omzetten in een praktische toepassing.

   

  De stagiair zal de teamleden vergezellen tijdens klantenbezoeken voor de ingebruikstelling en kalibratie van apparatuur. Deze taken worden dagelijks besproken en verdeeld. De stagiair vult documentatie over de klantenbezoeken aan. 

   

  Ook kwalitatieve documentatie opstellen en behandelen maakt deel uit van het takenpakket.

   

  Bijkomende verantwoordelijkheden:

  • Andere taken die worden toegewezen

   

  Kennis, vaardigheden, capaciteiten:

  Ontwerpervaring is niet vereist, maar wel een pluspunt

  Computervaardigheden, met inbegrip van MS Office

  Affiniteit met programmeren

   

  Opleiding en ervaring

  Laatstejaarsstudent MBO

   

  Functie van stagiair

  • De stagiair Technical Support Assistant heeft in deze functie nog geen formeel technische training of processen doorlopen en heeft weinig of geen werkervaring in deze functie.
  • De medewerker heeft bijgevolg op dit niveau geen expertise opgebouwd als assistent/ingenieur Technical Services. De medewerker zal dan ook samenwerken met de mentor, die de volgende taken op zich neemt:

  • De hogere leidinggevende/mentor geeft doorlopende of individuele taken, legt in het algemeen uit wat moet gebeuren, wijst op de beperkingen, de verwachte kwaliteit en kwantiteit, deadlines en de prioriteit van taken, met inbegrip van voorgestelde werkmethoden of advies over bronmateriaal
  • De mentor zorgt ervoor dat het voltooide werk en de gebruikte methodes technisch accuraat zijn en dat ze de instructies of vastgelegde procedures naleven

                 


 • Solliciteren naar een functie 

  Als u graag in aanmerking wilt komen voor een van deze functies, klik dan op de onderstaande link om ons te mailen. Vermeld uw curriculum vitae, inclusief details over uw kwalificaties en salaris geschiedenis.

  Of stuur gewoon een e-mail

  Sollicitatie