PENKO verwelkomt Bart Gielen als salesmanager

PENKO, onderdeel van ETC, heeft Bart Gielen als nieuwe salesmanager benoemd. In deze functie gaat Gielen alle verkoopactiviteiten voor PENKO coördineren en de industriële procesautomatisering wereldwijd ontwikkelen.

Gielen was hiervoor werkzaam voor Tooling Specialist Derksen, een in Nederland gevestigde leverancier van fijnmechanische onderdelen en gereedschappen. In zijn meest recente functie als businessmanager begeleidde hij marketing- en verkoopinitiatieven, evenals de productie en uitbesteding van complexe fijnmechanische onderdelen. Hij beschikt over bijna 25 jaar ervaring op het gebied van verkoop en bekleedde 20 jaar een managementfunctie. Gielen behaalde een MBA aan de University of Bradford.

In de functie van salesmanager gaat Gielen nauw samenwerken met leden van het salesteam, vertegenwoordigers en dealers van PENKO's marktsegmenten om de verkoop te vergroten. Zijn standplaats is Nederland, en hij zal frequent reizen om distributeurs en dealers buiten de Benelux te bezoeken. Gielen gaat ook trainingen coördineren en markttrends identificeren, zodat de onderneming kan blijven groeien.

"Ik verheug me erop bij PENKO en ETC te werken om de missie ‘ have fun and make money’ ten uitvoer te brengen", zegt Gielen. "Mijn uitgangspunt is dat mensen op de eerste plaats komen, een waarde die aansluit op de visie van deze onderneming."

"Bart heeft een uitgebreide achtergrond in industriële techniek en waardevolle internationale verkoopervaring", vertelt Susanne Krause, general manager van PENKO. "Ik heb er alle vertrouwen in dat hij als salesmanager een duidelijk commercieel instinct heeft en zijn team uitstekend zal leiden."

Een lijst van actuele vacatures bij alle ETC-ondernemingen is te vinden op http://www.etcconnect.com/Careers.

Product Name